1. Sikkerhed
2. Persondatapolitik
3. Priser
4. Betaling
5. Leveringsoplysninger
6. Fortrydelses- og ombytningsret
7. Reklamationsret
8. Ansvarsbegrænsning
9. Ejerforhold


 

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter på denne side.

Køb hos ”Nedivaegt.dk” foretages via vores hjemmeside på adressen www.nedivaegt.dk.
Der tages forbehold for manglende leverancer, udsolgte varer, trykfejl samt evt. pris- og afgiftsændringer.

Nedivaegt.dk har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

Når du har valgt betalingsform og gennemført betalingen, vil du efterfølgende modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail.

På leveringsdagen sender vi dig desuden en kvittering via e-mail. Hvis det mod forventning ikke har været muligt at levere alle dine varer, vil dette fremgå af denne e-mail.


 

Sikkerhed

”Nedivaegt.dk” benytter en betalingsløsning leveret af QuickPay og Nets. Dette er din garanti for sikkerhed når du handler hos os. Alle data vedrørende din betaling krypteres og sendes via SSL. Det betyder, at det kun er Nets (tidligere PBS), der kan læse disse data.

”Nedivaegt.dk” overholder Nets’ retningslinier (tidligere PBS) for internethandel. Det betyder at du som forbruger er mindst lige så godt stillet, som når du betaler med dit betalingskort i dit lokale supermarked. Eksempelvis har du ingen selvrisiko ved misbrug, ligesom du kan afvise en forkert betaling.

Endvidere viser al erfaring, at der rent faktisk sker meget få fejl ved kreditkorthandel på internettet.


 

Persondatapolitik

Når du handler på nedivaegt.dk, foretager vi en registrering af visse personlige oplysninger. Registreringen sker alene med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres og opbevares i 5 år fra sidst afgivne ordre, hvilket er et lovmæssigt krav. Dine personlige oplysninger vil aldrig på nogen måde blive solgt eller overdraget til tredjemand.

Som registreret kunde hos ”Nedivaegt.dk” har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed bedes rettes til mail@nedivaegt.dk.


 

Priser

Alle prisangivelser er i danske kroner inklusiv 25 % moms.

Priser ændres løbende i henhold til den generelle prisudvikling og eventuelle kampagner. Der udsendes ikke særskilte meddelelser i forbindelse med ændring af priserne.


 

Betaling:

Du kan betale ved bankoverførsel, swipp eller mobilpay.


 

Leveringsoplysninger:

Forsendelse i Danmark

Bestilte varer sendes med Post Danmark. Der leveres kun i Danmark.

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Såfremt en vare ikke er på lager, vil du i løbet af 1-2 hverdage modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Ordrer under 450 kroner, tillægges et fast fragtgebyr på 29 kroner uanset vægt. Ordrer over 450 kroner leveres fragtfrit i Danmark.


 

Fortrydelses- og ombytningsret:

Alle leveringer håndpakkes hos ”Nedivaegt.dk”. Dermed tjekkes varer for fejl og mangler, inden de forlader butikken. Hvis du modtager et produkt, som du mener ikke er i orden, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan rette fejlen. For alle reklamationer gælder, at de skal ske hurtigst muligt.

Vi tilbyder 2 måneders retur- og ombytningsret på alle fysiske produkter købt i webbutikken. Returnerede varer skal fremstå ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Varerne skal altid returneres i intakt originalemballage.

Såfremt du fortryder dit køb inden varen er pakket og sendt, så kan du annullere din bestilling ved at kontakte ”Nedivaegt.dk” på:
tlf.: 51 18 05 07 eller via e-mail mail@nedivaegt.dk.

Returnering sker ved at sende varen til:
Viggers
v/ Lone Viggers
Flintøksen 88
7500 Holstebro

Ved returnering af varen, betaler du selv fragtudgiften.

Når du returnerer varen, bedes du medsende følgende oplysninger sammen med pakken:
En kopi af fakturaen ELLER ordrenummer, navn, adresse og telefonnummer.

Når vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi overføre beløbet til det kontonummer som blev benyttet til betaling.


 

Reklamationsret:

Når du handler hos os, har du altid 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger, at reklamationen er berettiget, og at manglen/fejlen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Reklamationen skal ske inden for rimelig tid efter at du har opdaget manglen/fejlen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen/fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

For at behandle din reklamation så effektivt som muligt, anbefaler vi, at du altid kontakter os, inden varen returneres. Husk venligst at oplyse dit ordrenummer. Du kan kontakte os på tlf.: 51 18 05 07 eller via e-mail mail@nedivaegt.dk.

Brug af reklamationsretten sker ved at sende varen til:

Viggers
v/ Lone Viggers
Flintøksen 88
7500 Holstebro

Når du returnerer varen, bedes du sammen med pakken medsende en fejlbeskrivelse, samt oplysninger om ordrenummer, navn, adresse og telefonnummer.


 

Ansvarsbegrænsning

Nedivaegt.dk fraskriver sig ethvert ansvar for tabt data og lignende materiale, medmindre andet følger af reglerne om produktansvar eller de almindelige regler om erstatningsansvar.
Vi henstiller derfor på det kraftigste til, at der altid foretages kopiering, scanning eller lignende af kvitteringer, ordrekopier og lignende. Dette gælder ydermere under indlevering af produkter til reparation eller lignende.
Det forventes, at køber har kopi af alt eksisterende materiale på indleverede produkter.

Nedivaegt.dk kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger gældende relevant lovgivning.


 

Ejerforhold

Nedivaegt.dk ejes af

Viggers
v/ Lone Viggers
Flintøksen 88
7500 Holstebro
CVR: 19108899