forside_s“ned i vægt dk” er en letlæselig og flot illustreret bog på knap 200 sider, der målrettet hjælper dig til et VARIGT vægttab med udgangspunkt i DIN virkelighed og hverdag.

Bogen er skabt med fokus på dagligdagen hos ganske almindelige danske familier. Vi bruger derfor ikke specialvarer i vores opskrifter, men derimod velkendte varer, der er til at skaffe i et almindeligt supermarked – og som i øvrigt værdsættes af hele familien, af både børn og voksne.

Det mener vi er en vigtig forudsætning for, at du får succes med en livsstilsændring og et varigt vægttab.

Bogen er en opfølgning på “Ned i vægt”, der udkom i 2005, og som har solgt i tusindevis. Der er kommet overvældende positiv respons og brugbar feedback fra læserne, hvilket vi er rigtig glade for. De har spurgt om vi ikke kan lave en ny bog med nye opskrifter. Det har vi nu gjort.

Der er to omdrejningspunkter i bogen:

Opskrifter og ugeplaner

 Praktiske råd og teori

Opskrifter og ugeplaner

Forloren hare, hakkebøf med bløde løg, mørbrad i flødesovs, koteletter i fad – ja man kunne blive ved med at nævne dejlige danske retter, som ikke umiddelbart lyder til at være en del af en sund kostplan.

I ”ned i vægt dk” har vi grundigt bearbejdet opskrifterne, så de nu opfylder anbefalingerne for sund mad, og er dermed en velsmagende vej til et varigt vægttab. Det er med andre ord lækker dansk mad på den ufede måde!

Udover opskrifterne på de mange danske klassikere, indeholder bogen også massevis af opskrifter på lette frokostretter, lækre brød og boller samt såmænd også dejlige velsmagende kager.

Bogen angiver, hvor meget du kan spise af de enkelte retter, og der er der kostplaner, så du præcist får at vide hvad og hvor meget du kan spise til de forskellige måltider hver dag i fire uger, hvis du har brug for det.

Nemt, enkelt og lækkert… Og så virker det på vægten!

Praktiske råd og teori

”ned i vægt dk” er IKKE en ny kur eller vægttabsprogram, du skal følge i en periode. Det er derimod forslag til konkrete og målrettede livsstilsændringer, der virker, og som ikke går ud over din samlede livskvalitet. Selvom du har et ønske om at tabe dig, skal der være plads til forkælelse.

Vi hylder princippet om, at du kan spise alt, men ikke altid og ikke i lige store mængder! Der er intet, der er forbudt! Dette princip går igen gennem hele bogen. Vi ved af erfaring, at fornægtelse og afsavn sjældent er vejen frem.

Bogen igennem kommer vi med praktiske råd baseret på vores mangeårige erfaring om, hvad der virker. Både i teori og i praksis.