Gulerodskage - 14-16 stk.

Du skal bruge:

  • 3 æg
  • 300 g sukker
  • 3/4 dl smagsneutral olie f.eks. rapsolie
  • ½ kg gulerødder
  • 1 tsk kanel
  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver

Vil du tabe dig, kan du spise:

Et lille stykke kage som vist på billedet.


Sådan gør du:

  1. Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
  2. Skræl og riv gulerødderne på den grove side af råkostjernet.
  3. Pisk olien i æggemassen og rør forsigtigt de øvrige ingredienser i.
  4. Kom dejen i en firkantet form ca. 20 x 30 cm beklædt med bagepapir
  5. Bag kagen ved midt i ovnen ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 45 minutter. Stik i kagen med en kniv. Hænger der dej ved, skal kagen bage videre.