Gulerodskage - 14-16 stk.
Du skal bruge:
- 3 æg
- 300 g sukker
- 3/4 dl smagsneutral olie f.eks. rapsolie
- ½ kg gulerødder
- 1 tsk kanel
- 250 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
Vil du tabe dig, kan du spise:
Et lille stykke kage som vist på billedet.
Sådan gør du:
- Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
- Skræl og riv gulerødderne på den grove side af råkostjernet.
- Pisk olien i æggemassen og rør forsigtigt de øvrige ingredienser i.
- Kom dejen i en firkantet form ca. 20 x 30 cm beklædt med bagepapir
- Bag kagen ved midt i ovnen ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 45 minutter. Stik i kagen med en kniv. Hænger der dej ved, skal kagen bage videre.