Hotdogs med overraskelser

Du skal bruge:

Agurkerelish:

  • 1 agurk
  • 3/4 dl eddike
  • 1/2 dl sukker
  • 1 tsk sennepskorn (kan udelades)
  • Salt og peber
  • 2 tsk majsstivelse
  • 1/4 dl vand

Ovnstegte løg:

  • 4 store løg
  • 1 spsk raps- eller olivenolie

 

  • 2 grove flutes (fuldkornsflutes) eller 4 hjemmebagte pølsebrød
  • 4 brunchpølser eller andre små pølser
  • Ketchup
  • Sennep

Hvis du vil tabe dig, kan du spise:

1 hotdog til frokost eller aftensmad.

Et pølsebrød, der er skåret igennem og fyldt med rester at agurkerelish og ovnstegte løg smager skønt i madpakken.


Sådan gør du:

Agurkerelish:

  1. Skær agurken i små terninger. Kog eddike, sukker, sennepskorn, 1/4 tsk salt og lidt stødt peber op i en gryde. Tilsæt agurkerne og kog op igen.
  2. Rør majsstivelsen med vand og rør blandingen sammen med agurkerne. Kog op under omrøring. Kom relishen i en skål og lad den køle af.

Ovnstegte løg:

  1. Skær løgene i tynde både og kom dem i en plasticpose sammen med olien. Ryst posen godt så olien fordeles på løgene. Hæld løgene ud på en bageplade med bagepapir og bred dem godt ud så de ikke ligger for meget ovenpå hinanden.
  2. Steg løgene i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min til de fleste af dem sprøde. Krydr med 1/4 tsk fint salt.

Hotdogs:

  1.  Varm flutene i ovnen og varm pølserne i en gryde med ‘næsten’ kogende vand. Del hvert flutes i 2 og flæk dem, læg en pølse i hver og tilsæt ketchup og sennep efter smag. Kom agurkerelish og ovnstegte løg ovenpå hotdogsene, så meget der er plads til, ellers spis ekstra ved siden af.