Mulligatawny - til 2 personer
Du skal bruge:
- 1 peberfrugt (125 g)
- 1 gulerod (75 g)
- 100 g selleri, persillerod eller pastinak
- 2 porrer (250 g)
- 1 æble (100 g)
- 1 l hønsekødssuppe eller bouillon
- 2 tsk karry
- 3 spsk majsstivelse
- 1 dl fløde 9 %
- 200 g kogt kyllingekød i små tern
Tilbehør
- brød (200 g)
Har du en rest kogte ris, kan du komme dem i suppen som ekstra fyld.
Sådan gør du:
- Rens grønsagerne, og skær dem ud i små tern. Porrerne skæres i ringe. Skræl æblet, og riv det groft.
- Rør karry og majsstivelse sammen med 1 dl fløde i en gryde. Rør suppe eller bouillon i blandingen.
- Tilsæt grønsager, æble og kylling, kog op, og lad suppen småkoge i 5 minutter
- Smag til med salt og peber.