Mulligatawny - til 2 personer

Du skal bruge:

  • 1 peberfrugt (125 g)
  • 1 gulerod (75 g)
  • 100 g selleri, persillerod eller pastinak
  • 2 porrer  (250 g)
  • 1 æble (100 g)
  • 1 l hønsekødssuppe eller bouillon
  • 2 tsk karry
  • 3 spsk majsstivelse
  • 1 dl fløde 9 %
  • 200 g kogt kyllingekød i små tern

Tilbehør

  • brød (200 g)

Har du en rest kogte ris, kan du komme dem i suppen som ekstra fyld.


Sådan gør du:

  1. Rens grønsagerne, og skær dem ud i små tern. Porrerne skæres i ringe. Skræl æblet, og riv det groft.
  2. Rør karry og majsstivelse sammen med 1 dl fløde i en gryde. Rør suppe eller bouillon i blandingen.
  3. Tilsæt grønsager, æble og kylling, kog op, og lad suppen småkoge i 5 minutter
  4. Smag til med salt og peber.