Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /var/www/nedivaegt.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/classes/class-wc-product-factory.php on line 50

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nedivaegt.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce.php on line 1481
Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /var/www/nedivaegt.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/classes/class-wc-product-factory.php on line 50
class="post-1669 product type-product status-publish has-post-thumbnail hentry product_type-simple sale instock"> Tilbud!

Tilbud – ned i vægt dk, ned i vægt (E-bog), spis sundere (E-bog) og mad til jul

655 kr 555 kr

Få alle de gode opskrifter og tips til en sund julepris.

Køb bøgerne; ned i vægt dk, ned i vægt (E-bog), spis sundere mad og mad til jul.


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nedivaegt.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 23

Produktbeskrivelse

“ned i vægt dk” viser dig vejen til et varigt væggttab. Der er fokus på antallet af måltider og hvor store portioner der er plads til. Der er kostplaner med præcis angivelse af, hvad og hvor meget du kan spise og opskrifter som er lette at lave og som smager godt.

“Ned i vægt” indeholder masser af næringsberegnede opskrifter på let og lækker mad til alle dagens måltider. Mad til hverdag og mad til fest. Kager og desserter. Opskrifterne er illustreret med flotte farvefotos, og du kan ved alle opskrifter se, hvor meget du kan tillade dig at spise i den periode, hvor vægten skal nedad.

“Spis sundere mad” – Bogens opskrifter tager udgangspunkt i traditionelle danske retter og udenlandske klassikere. De er bearbejdet, så de fremstår både ernæringsrigtige og med kulinarisk kvalitet.
Kogebogens gennemgående tema er, at ingen madvarer er forbudte, men at det er mængdeforholdene, der er det afgørende for måltidets ernæringsmæssige kvalitet.

“Mad til jul” – Brune kager, pebernødder og æbleskiver. Flæskesteg eller and med brunede kartofler og rødkål. Risalamande med kirsebærsauce. Retterne er imidlertid ikke helt typiske. Vi har nemlig fjernet alt overflødigt fedt og valgt resten med omhu, uden at vi dog af den grund er gået på kompromis med den gode smag og de stolte traditioner. Dansk julemad på den sunde måde – lettere bliver det ikke.

Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu, kunne du tænke dig at indsende din?

Bliv den første til at give en anmeldelse af “Tilbud - ned i vægt dk, ned i vægt (E-bog), spis sundere (E-bog) og mad til jul”

*